Log in Register

وارد اکانت خودتان بشوید

نام کاربری *
رمز عبور *
مرا به خاطر بسپار

اکانت خودتان را ایجاد کنید

فیلد هایی که دارای علامت ( * ) هستند باید تکمیل شوند
نام *
نام کاربری *
رمز عبور *
تایید رمز عبور *
آدرس پست الکترونیک *
تایید آدرس پست الکترونیک *
FA EN

اولین توربین گردبادی در جهان

 

گذار به انرژی های تجدیدپذیر توجیه پذیر بر اساس گزارشات جدید

بر اساس گزارش جدید سازمان ملل، انرژیهای نو و تجدیدپذیر سهم غالبی از بازار انرژی در جهان را کسب خواهد کرد. همچنین پیش‌بینی می‌شود که قیمت تمام شده انرژیهای نو نسبت به انرژیهای فسیلی کاهش یابد.

در این گزارش که تحت عنوان «آینده پژوهی در انرژیهای تجدیدپذیر» منتشر شده است، طی مصاحبه هایی، نظرات 114 متحصص از نقاط مختلف جهان ارائه شده است. بسیاری از کارشناسان بر این امر تاکید داشتند که حتی شرکتهای بزرگ جهان در آینده به سوی استفاده و سرمایه گذاریِ بیشتر از منابع انرژی تجدیدپذیر گرایش خواهند یافت. 

برای خواندن ادامه خبر به لینک زیر مراجعه کنید:

بازار انرژی خورشیدی هند به سومین بازار بزرگ جهان تبدیل می‌شود

بر اساس گزارش یک موسسه تایوانی، کشور هند به دنبال کسب رتبه سومین تولیدکننده بزرگ انرژیهای تجدیدپذیر در سال 2017 در جهان است.

این موسسه با نام Energy Trend پیش بینی میکند که میزان تقاضای انرژی فوتوولتاییک خورشیدی در سال 2017 به میزان ماقبل خود و در حدود 74 گیگاوات باقی خواهد ماند.

بر اساس تحلیل ها، از آنجایی که دولت هند برنامه‌ای برای رسیدن به تولید 100 گیگاوات معادل افزایشی 90 گیگاواتی انرژی خورشیذی تا سال 2020 را پیگیری می کند، انتظار می‌رود به میزان 14% بر تقاضای کل انرژی خورشیدی در سطح جهانی افزوده شود.

برای خواندن ادامه خبر به لینک زیر مراجعه کنید:

اولین توربین گردبادی در جهان که میتواند برای 50 سال انرژی ژاپن را تامین کند

آتسوشی شیمیزو، منهدس ژاپنی، طرح نحستین توربین گردبادیِ جهان را به مرحله اجرا رساند.

این توربین بادی جدید به منظور مهار و استفاده از انرژی تندبادها و گردبادها طراحی شده است. بر اساس گزارش موسسه اقیانوس شناسی و علوم جوی آتلانتیک (AOML) یک گردباد بزرگ قادر است به اندازه نیمی از ظرفیت کل انرژی الکتریکی موجود در جهان، انرژی جنبشی تولید کند. بر این اساس، طرح پیاده شده توسط شیمیزو، می‌تواند میزان انرژی مورد نیاز ژاپن برای 50 سال راتامین کند.

هم‌اکنون ژاپن حدود 84% از میزان انرژی مورد نیاز خود را از طریق واردات تامین می‌کند و تلاشهای پیشین این کشور برای تامین انرژی مورد نیاز خود از طریق انرژی بادی ناموفق بوده است.

در همین رابطه، شیمیزو گفت: «برای دهه‌ها ژاپن از مدل توربین‌های بادی با طراحی اروپایی استفاده می‌کرد که مقاومت ایستایی در محیط های توفانی را نداشتند و در اثر گردبادها می‌شکستند. این در حالی است که ژاپن در سال کنونی و تا به اینجا شش گردباد را تجربه کرده است.»

برای خواندن ادامه خبر به لینک زیر مراجعه کنید:

http://www.climateactionprogramme.org/news/new-records-set-for-german-renewables

ارزیابی مجمع بین‌المللی تغییرات آب و هوایی از تغییرات اقلیمی

دکتر هیوسونگ لی، رئیس مجمع بین‌المللی تغیرات آب و هوایی (IPCC) ضمن ارائه جزئیاتی از برنامه های پیش رو برای پایش وضعیت جوی جهان در سال 2023، آمادگی این نهاد را برای کمک به شروع عملی و اجرایی نمودن مفاد توافق نامه آب و هوایی پاریسرا اعلام کرد.

توافق‌نامه پاریس در کنار اهداف توسعه پایدار در برنامه توسعه سال 2030 و چارچوب Sendai برای کاهش ریسک بلایای طبیعی نشان می‌دهد که چطور جامعه جهانی گرد هم می‌آید تا با چالش‌های توسعه‌ای و زیست محیطی مقابله کنند.

پایش وضعیت جوی جهان برای رسیدن به اهداف مندرج در توافق‌نامه آب و هوایی پاریس با هدف حفظ میزان افزایش دمای زمین در سطح کمتر از 2 درجه سانتیگراد و در صورت امکان کمتر از 1.5 درجه‌ای گرمایش زمین بر پایه‌ی گزارشات آتی این مجمع صورت خواهد پذیرفت. در این راستا، مجمع بین‌المللی تغییرات آب و هوایی در حال کار بر روی آماده سازی گزارشات ویژه‌ی سال 2018 خود است.

این گزارشات به تاثیر افزایش 2 و یا 1.5 درجه‌ای کره زمین بر زیستگاه‌های طبیعی و مناطق آسیب‌پذیر هم سطح دریا می‌پردازد.

برای خواندن ادامه خبر به لینک زیر مراجعه کنید:

تامین منابع مالی آب و هوایی برای بازار کشورهای نوظهور

مافالدا دوارته، رئیس صندوق سرمایه‌گذاری آب و هوایی با اعلام استقبال این صندوق از طرح‌های مالی نوآورانه و سبز برای جذب سزمایه‌گذاران بخش خصوصی در این حوزه، مراکش را به عنوان یک نمونه درخشان معرفی کرد.

متنی که در زیر می‌خوانید ترجمه بخشی از مقاله مافالدا دوارته درباره توافق‌نامه پاریس و تامین‌ مالی تغییرات آب و هوایی است:

بیست و یک سال طول کشید تا اجماع جهانی در مورد توافقنامه آب و هوایی پاریس ایجاد و نهایتاً امضا شود. سران کشورهای امضا کننده این توافق به زودی مجدداً در مراکش با هم دیدار خواهند کرد تا درباره‌ی نگرانی‌هایی که حول این توافق است گفتگو کنند. بسیاری از این گفتگوها درباره‌ی مسائل مالی مرتبط با موضوع است.

بیش از 15 سال قبل، من فعالیت حرفه‌ای خود را با تمرکز بر اقتصاد توسعه آغاز کردم. برای سالیان، مسائل مرتبط با تامین مالی در حوزه‌ تغییرات آب و هوایی از اهمیت چندانی برای من برخوردار نبود. با این حال که حرفه اصلی من اقتصاد توسعه است، اما این روزها سرگرمی اصلی زندگی و شغلی و من پیرامون مسائل مالی و تامین مالی می‌چرخد. من اعتقاد دارم که طرحهای نوآورانه و مقیاس‌پذیر برای تامین مالی پروژه‌های آب و هوایی یک راه مهم برای برون رفت از مشکل گرمایش زمین و تبعات آن است.

ما نیاز داریم که ضرورت این امر را احساس کنیم. کاهش 1.5 درجه‌ای گرمایش کره زمین تا سال 2100 هنوز در دسترس و توجیه‌پذیر است.آنچه به آن نیاز مبرم داریم، ایجاد یک حس تجاری مثبت برای بخش خصوصی است تا در این امر مشارکت کند.

برای خواندن ادامه خبر به لینک زیر مراجعه کنید:

منابع انرژی تجدیدپذیر هرچه سریع تر در حال متصل شدن به شبکه هوشمند هستند. ابتدا انرژی باد و بعد از آن منابع خورشیدی در حال اتصال با استفاده از اینترنت اشیا هستند. شرکت ها با به کارگیری مرکز داده هایی می توانند الگوی مصرف انرژی را در مصرف کننده ها رصد کنند و از باتری ها و اینورترهای هوشمند برای جلوگیری از برداشت از شبکه در زمان های اوج مصرف استفاده کنند. با هوشمند سازی شبکه برق می توان بدون صرف هزینه های سرمایه گذاری بسیار، از زیرساخت های موجود شبکه برق، بهره بیشتری برد.

 منبع : Renewable Energy World